If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не се плаша от нищо, защото не се боря и за нищо. Искаше ми се да се пускам с коли в моя клас и кг, за да видя как вървим. Казах 2.0 защото при това положение влизат в клас С което е без ограничения ( имам предивд олекотяването).
Аз съм точно във твоя клас и кг (въпреки че като коне съм доста по-малко ) Би ми било интересно въпреки това на свободните да се пробвам с теб.
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:13 ----------
Един въпрос... хората които са заплатили такса за участие и участват в някой клас, трябва ли да заплатят и такса за свободни стартове .
Верният отговор е НЕ,таксса ще плащат само тези които не са платили за участие. картата на участник, която ще получите , заедно със състезателния ви номер важат за цялото мероприятие
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Махай тия срамни дупки от колата и идвай в клас А да даваш газ не се спотайвай
Сега имам много голяма финансова дупка да запълвам Всеки ден хвърлям пари в нея. Като му дойде времето ще има кола и за такива неща За сега само мога да дойда да гледам батките
Сега имам много голяма финансова дупка да запълвам Всеки ден хвърлям пари в нея. Като му дойде времето ще има кола и за такива неща За сега само мога да дойда да гледам батките
Ако дойдеш ще те изкарам на чартата на свободнитее двубои
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
A и друго да питам - да не стане като на Калояново "в 8.30 часа да сте там, иначе изпускате инструктажа и край" и реално той да се проведе в 11..? Защото ако пак е така, аз не виждам причина да ставаме в ранни зори и да отидем там да висим и да чакаме организацията да започне...
Аиде да не говориме глупости, те ти извадка никъде нямаше 8:30
Програма:
09:00 ч. – Отваряне на писта Дракон. Начало на обработването на документите на участниците.
10:15 ч. – Брифинг на участниците.
..........
А става 11 защото разни закъснели които не виждат причина да стават, идват в 11. Та ако искате всичко да върви по план бъдете в оказания час от организаторите, защото е кофти 30 души да чакат 2-3 успали се...........
Comment